fcb.portal.reset.password
d'esquerra a dreta: pau vilanova, sandro rosell, antoni sanjuan i jordi cardoner

Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Pau Vilanova amb Antoni Sanjuan

Aquest dimecres, a la prèvia del Barça – Celtic de Champions, el Club començava els actes tradicionals de Nadal. En aquesta ocasió, va ser la tradicional recepció amb l’Agrupació de Futbol de Clubs i de Penyes del FC Barcelona la que va donar el tret de sortida.

L’acte va ser presidit pel president Sandro Rosell, que va venir acompanyat pel vicepresident Jordi Cardoner i Casaus, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. Per part de l’Agrupació, gairebé la totalitat de les penyes que en formen part hi van ser representades, amb uns cinquanta penyistes.

Rosell destaca la tasca de l’Agrupació

Rosell va voler ressaltar la feina que fan les penyes de l’Agrupació, presidida per Antoni Sanjuan, aprofitant al màxim els recursos que tenen. També va recordar, un cop més, el seu passat com a jugador d’un dels equips de l’Agrupació.

El president va finalitzar el seu discurs felicitant a tothom les festes que vénen, i també tots els assistents van desitjar, primer, una victòria blaugrana. Els de Tata Martino no van decebre, amb hat-trick de Neymar inclòs.

Un nou espai

Amb aquest acte s’estrenava el nou Espai Social. Amb entrada per la travessera de les Corts, servirà per acollir esdeveniments d’aquest tipus els dies de partit, i obre encara més el Club cap al barri. Aquesta sala forma part de la segona tanda d’obres de l’Àrea Social que el Club va estrenar el març passat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();