fcb.portal.reset.password
Foto de família amb els membres de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf / FOTO: VÍCTOR SALGADO I FUTBOL CLUB BARCELONA

Foto de família amb els membres de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

La PB de La Granada del Penedès ha estat l’amfitriona de la Primera Trobada de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf. Una celebració que ha comptat amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, el directiu el cap de la Comissió Social del Club, Pau Vilanova, i l’exjugador Paco Clos, entre d’altres.

La jornada ha començat aquest diumenge al migdia a l’Ajuntament de La Granada, on ha tingut lloc una recepció amb l’alcalde de la població. Els presidents de totes les penyes de la federació d’aquesta zona també han estat presents.

Tot seguit, la comitiva blaugrana s’ha traslladat fins al Centre Cívic de La Granada per celebrar el dinar de commemoració. Abans de l’inici s’ha fet el lliurament de la cinta commemorativa i una litografia del Camp Nou a les 22 penyes presents i que formen part de la Federació de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();