fcb.portal.reset.password
Grup de sis persones amb un mapa mundi de fons mostrant un cartell

Presentació de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Balears

grup de persones davant l'escut de la PB del Pla d'Urgell

Inauguració d'escut de la PB del Pla d'Urgell

grup de persones davant l'escut de la PB Jesús Pobre

Inauguració d'escut de la PB Jesús Pobre

Aquest diumenge, abans del Barça – Osasuna, dues penyes estaven de celebració. La primera va ser la Penya Barcelonista del Pla d’Urgell, que a la porta 46 va veure com el seu emblema quedava a la façana de l’Estadi. Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, i Jordi Giné, president de la penya, van fer els honors davant d’uns 25 penyistes desplaçats.

A la porta del costat del Gol Sud, va ser el torn de la Penya Barcelonista Jesús Pobre. Al voltant de 20 penyistes van viatjar des d’Alacant per veure com el logotip de la penya quedava descobert. Aquest cop va ser el president de la penya, Alex Henajeros, que, juntament amb Ilincheta, van fer córrer la cortina.

Balears presenta cartell en dia de Champions

El passat 12 de març, abans del partit de Lliga de Campions davant del Manchester City, la Federació de Penyes de Balears va presentar a l’Espai Social el cartell de la XI Trobada de Penyes de Balears. Pau Vilanova, Directiu en Cap de la Comissió Social, va rebre el president de la Federació, Toni Vallespir, que anava acompanyat d’una delegació de les penyes de les illes. La trobada tindrà lloc el proper 11 d’abril a Sa Pobla, a Mallorca.

Tornar a dalt