FC Barcelona - Bayern de Munich a les semifinals de Champions | FCB

Accediu a la compra d'entrades.

Partits al Camp Nou

Per comprar entrades com a penya oficial del Futbol Club Barcelona al Camp Nou, l’eina més eficaç és fer-ho accedint al portal d'entrades de penyes.

Totes les penyes oficials del FC Barcelona gaudireu d’un descompte especial del 15% en totes les entrades que compreu a través d’aquest sistema web. A més, gaudireu d'una promoció amb la qual totes les entrades tindran, tan sols, 1 euro de despeses de gestió per entrada.

El sistema us mostra un aforament exclusiu per a les penyes oficials del FC Barcelona i podeu comprar les entrades disponibles per a tots els partits de la temporada al Camp Nou.

Aquesta eina permet la possibilitat de sol·licitar entrades fins al darrer minut, ja que està directament lligada amb el Seient Lliure que es va generant a cada moment. Així, tindreu la confirmació immediata de les vostres entrades.

Comprant les entrades pel web, podeu imprimir les entrades des de casa amb la vostra impressora habitual i amb un simple foli DIN A4. Amb aquesta entrada podeu accedir directament al Camp Nou.

Més informació sobre el nou portal d'entrades aquí.

Feu click per comprar entrades