FC Barcelona - Bayern de Munich a les semifinals de Champions | FCB

Accediu a la compra d'entrades.

Partits al Camp Nou

Per comprar entrades com a penya oficial del Futbol Club Barcelona al Camp Nou, l’eina més eficaç és fer-ho accedint a la plataforma de compra d'entrades a través del portal de tràmits.

Totes les penyes oficials del FC Barcelona gaudireu d’un descompte especial del 15% en totes les entrades que compreu a través d’aquest sistema web. A més, gaudireu d'una promoció amb la qual totes les entrades tindran, tan sols, 1 euro de despeses de gestió per entrada.

El sistema us mostra un aforament exclusiu per a les penyes oficials del FC Barcelona i podeu comprar les entrades disponibles per a tots els partits de la temporada al Camp Nou.

Aquesta eina permet la possibilitat de sol·licitar entrades fins al darrer minut, ja que està directament lligada amb el Seient Lliure que es va generant a cada moment. Així, tindreu la confirmació immediata de les vostres entrades.

Comprant les entrades pel web, podeu imprimir les entrades des de casa amb la vostra impressora habitual i amb un simple foli DIN A4. Amb aquesta entrada podeu accedir directament al Camp Nou.

Entrades pels partits fora de casa

-Totes les sol·licituds d’entrades hauran d’efectuar-se única i exclusivament a través del portal de  tràmits.

-El termini per sol·licitar entrades serà fins a un mes abans de la disputa del partit. Aquelles sol·licituds que arribin fora del temps quedaran en llista d’espera.

-La reserva d’aquestes entrades no garanteix la seva assignació.

-El Club local serà el responsable de comunicar al FC Barcelona quina serà la disponibilitat d’entrades per l’afició rival.

-Els assistents al partit hauran de ser seleccionats a través del cens de penyistes del portal de tràmits.

-En cas que la demanda d’entrades superi la disponibilitat de les mateixes, el repartiment s’efectuarà seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

-Un cop efectuat el pagament de les entrades no s’acceptaran cancel·lacions i/o el retorn de l’import d’aquestes entrades.

-Per motius de seguretat, no es podran realitzar canvis en el nom del titular de l’entrada un cop s’ha realitzat l’assignació i cobrament de la mateixa.

-La responsabilitat de l’ús indegut de l’entrada recaurà sobre la penya i el penyista titular de l’entrada.

Informació important per la recollida d’entrades

Per motius de seguretat, el procediment de recollida de les entrades pels partits que es juguen fora de casa tant de Lliga de Campions, Lliga Santander com Copa del Rei (excepte en el cas de les finals) seguiran tenint les mateixes condicions:

-Cada entrada caldrà ser assignada per part de la penya a un dels seus penyistes.

-Les entrades són de caràcter personal i intransferible i les haurà de recollir el penyista titular de la mateixa degudament identificat amb DNI o Passaport i no s’acceptaran autoritzacions de la penya o del penyista per a la recollida.

-L’entrada no es lliurarà a cap altra persona que no sigui el penyista titular de l’entrada assignat per part de la penya.

-La recollida es realitzarà a la població on es disputa el partit. Tant bon punt el Club disposi d’aquesta informació, es penjarà a la secció de “Documentació del Club” del portal de tràmits, donant avís a les penyes amb entrades confirmades a través del correu enviat des del portal de gestió de tràmits de penyes.

-En els desplaçaments en que el Club ho consideri s’entregaran les entrades conjuntament amb una polsera, la qual la col·locarà el personal del FC Barcelona com a condició indispensable al titular de l’entrada.

 

 

Feu click per comprar entrades