FC Barcelona - Bayern de Munich a les semifinals de Champions | FCB

Accediu a la compra d'entrades.

Partits de Lliga i Copa del Rei

Per comprar entrades com a penya oficial del Futbol Club Barcelona al Camp Nou, l’eina més eficaç és fer-ho amb l’aplicació web que trobareu a www.fcbarcelona.cat.

Totes les penyes oficials del FC Barcelona gaudireu d’un descompte especial del 15% en totes les entrades que compreu a través d’aquest sistema web. A més, gaudireu d'una promoció amb la qual totes les entrades tindran, tan sols, 1 euro de despeses de gestió per entrada.

El sistema us mostra un aforament exclusiu per a les penyes oficials del FC Barcelona i podeu comprar les entrades disponibles per a tots els partits de la temporada al Camp Nou, excepte el que enfronta el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Aquesta eina permet la possibilitat de sol·licitar entrades fins al darrer minut, ja que està directament lligada amb el Seient Lliure que es va generant a cada moment. Així, tindreu la confirmació immediata de les vostres entrades.

Comprant les entrades pel web, podeu imprimir les entrades des de casa amb la vostra impressora habitual i amb un simple foli DIN A4. Amb aquesta entrada podeu accedir directament al Camp Nou.

Més informació sobre el nou portal d'entrades aquí.

Partits de competicions europees

Per demanar entrades per a partits de competicions europees al Camp Nou, habitualment es podran comprar les entrades mitjançant l’aplicació del web fins a vuitens de final.

Pel que fa a les eliminatòries a partir de vuitens, haureu de demanar les vostres entrades per correu electrònic: reserva.penyes@fcbarcelona.cat.

El Club donarà degudament tota la informació quant als terminis de sol·licitud d’entrades.

Un cop tramitades totes les sol·licituds, el FC Barcelona comunicarà el repartiment final de les entrades.

FC Barcelona – Reial Madrid

Per al partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid no es podran comprar entrades mitjançant l’aplicació web a causa de la poca disponibilitat d’aquestes.

Així, haureu de fer la vostra sol·licitud d’entrades per correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat com a mínim un mes abans de la celebració del matx.

Feu click per comprar entrades