Malcom: “Vull fer història al Barça”

Malcom: “Vull fer història al Barça”

El brasiler, en una entrevista per als mitjans del Club, ha repassat la seva infància al Brasil, els seus anys a Bordeus i el que suposa arribar a un gran club com el Barça

Durant la gira del conjunt blaugrana per als Estats Units, Malcom va parlar per als mitjans del Club amb una entrevista molt personal. ‘Benvingut Malcom’ ens descobreix els orígens del brasiler, els seus inicis com a futbolista i la seva arribada a Europa de la mà del Girondins de Bordeus. A més, el jove extrem explica també què significa per a ell fitxar pel FC Barcelona. A continuació, repassem el més destacat:

Infància i inicis al Corinthians

“Quan era petit em passava el dia jugant a futbol al carrer amb els meus amics, del matí fins a la nit. Quan em va fitxar el Corinthians amb 10 anys, vaig començar a entrenar tres cops per setmana i veia menys als meus amics, però vaig arribar a professional amb només 16 anys. Vaig perdre part de la meva infància però quan tinc vacances sempre vaig a veure’ls”.

“Per mi la meva família és el més important, tot el que faig és per ells, ells van fer molt per mi. Intento ajudar-los com ells em van ajudar a mi”.

“El futbol sala va ser molt important per mi, vaig aprendre a passar bé, a xutar, a tenir una bona tècnica, a ser generós en la passada i assistir els companys”.

“Celebrar els gols? Sempre agraeixo a Déu, em toco el cor per dedicar-li a la meva família i faig una L és per la meva parella, que sempre m’acompanya en els bons i mals moments”.

Arribada a Bordeus

“Quan vaig escollir el Girondins de Bordeus sabia que era una gran elecció per a mi per venir a Europa. Tenia altres ofertes però vaig escollir el Bordeus per començar des de zero. I ara he aconseguit venir al millor equip del món, el FC Barcelona”.

“Bordeus és una ciutat molt tranquil·la, he passat grans moments allà. Europa es molt diferent, a Sao Paulo era molt perillós anar pel carrer, però a Bordeus no, estava molt tranquil”.

Fitxatge pel Barça

“El Barça per mi és més un club. Em sento un privilegiat per estar aquí, sóc molt feliç. Grans brasilers han estat en aquest gran club. Vull guanyar títols, ser un ídol com els brasilers que han estat aquí”.

“Tots els jugadors somien a jugar amb el Barça. No imaginava que seria tan aviat, però sabia que podria complir el meu somni de jugar aquí”

“Als videojocs jo sempre jugava amb el Barça, sempre volia jugar amb el Barcelona. M’encanta l’estil de joc, vull formar part d’ell. Estic molt feliç, ara vull treballar molt per guanyar molts títols i fer història. Vull jugar al costat de Messi, el millor jugador del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut