El resum del triomf en el Clàssic

Reviu els gols de Luis Suárez (3), Coutinho i Arturo Vidal en el 5-1 del FC Barcelona contra el Reial Madrid i que manté els blaugranes líders en solitari

Nit màgica en el Camp Nou contra el Reial Madrid (5-1). Els d’Ernesto Valverde s’han mostrat superiors al conjunt blanc i ho han transformat amb gols. Coutinho ha obert el marcador a la primera meitat en rematar una gran jugada blaugrana. Luis Suárez, des del punt de penal, ha situat el 2-0 abans del descans.

A la segona meitat, el Reial Madrid ha retallat diferències amb una diana de Marcelo que situava el 2-1. La constància i lluita barcelonista han tingut el seu premi i els de Valverde han aconseguit augmentar la diferència en el marcador amb dues dianes més de Luis Suárez i la primera d’Arturo Vidal amb la samarreta blaugrana en uns bons minuts culers. No et perdis el resum del partit contra el Reial Madrid!