Luis Suárez, a un partit dels 200 amb el Barça

Luis Suárez, a un partit dels 200 amb el Barça

L’Alabès és l’equip contra el qual va complir un centenar d’aparicions com a blaugrana, i podria celebrar-ne el 200 contra el mateix rival aquest dissabte al Camp Nou

Si Luis Suárez juga aquest dissabte contra l’Alabès al Camp Nou (22.15 hores, Movistar Partidazo) assolirà la xifra de 200 partits vestint la samarreta blaugrana. Curiositats de la vida, el davanter charrúa va arribar al centenar d’aparicions amb el Barça a la tercera jornada de Lliga corresponent a la temporada 2016-17, en un matx que enfrontava, precisament, el Barça contra el conjunt basc.

L’uruguaià va debutar amb el conjunt barcelonista al Santiago Bernabéu a la jornada 9 de la temporada 2014-15, en un partit en què va jugar 69 minuts. A partir d’aquell dia, un dels millors golejadors de la història blaugrana s’ha guanyat l’estima dels aficionats culers. La seva entrega i compromís amb l’equip l’han ajudat a marcar 152 gols en 199 partits. Actualment, és el sisè màxim golejador de la història del club, per darrere de Messi 552, César 232, Kubala 194, Samitier 184 i Josep Escolà 158.

A més a més, amb el Barça també ha aconseguit alçar fins a 12 títols: 3 Lligues, 1 Champions, 4 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Europa, 2 Supercopes d’Espanya i 1 Mundial de Clubs. Sens dubte, un jugador de llegenda amb uns registres de rècord.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut