Yerry Mina: “Vull aprendre i treballar entre els millors”

Yerry Mina: “Vull aprendre i treballar entre els millors”

El defensa colombià s’ha mostrat “enamorat de tot fins al moment i feliç per haver complert un somni” en la seva primera roda de premsa com a futbolista blaugrana

Yerry Mina ja és blaugrana. El defensa colombià s’ha mostrat “molt content i tranquil” en la primera roda de premsa com a jugador del FC Barcelona. Abans, però, el segon reforç blaugrana en el marcat hivernal ha tingut una agenda atapeïda d’actes i en què s’ha endut un autèntic bany de masses del públic assistent, amb 8.552 espectadors que han omplert de banderes blaugrana i colombianes les graderies del Camp Nou. Els actes han finalitzat a l’Auditori 1899 amb una multitudinària roda de premsa amb més de 100 periodistes acreditats de 70 mitjans, 29 dels quals internacionals.

“Estic molt content d’estar complint un somni pel qual sempre he treballat i lluitat. Sempre he tingut els peus a terra i els ulls al cel, aportant el meu gra de sorra”, ha declarat Mina a la roda de premsa. El defensa colombià també ha explicat que el seu ritual habitual en els nous estadis es deu al fet “d’agrair a tothom el que han fet per mi i com a respecte”. “No ho faré en tots els estadis, només en el meu”, ha assegurat.

EL FITXATGE

“No vaig dubtar dues vegades a venir aquí amb els millors i treballaré per aportar i aprendre”.

L’ADAPTACIÓ

“Estic tranquil, el Barça és un gran club i l’ambient es nota dins i fora. He d’anar pas a pas i adaptar-me als clubs i als companys”.

L’EXPECTACIÓ GENERADA

“Vull agrair a tots els colombians aquesta rebuda, estic molt feliç”.

LEO MESSI

“Conèixer-lo va ser especial. Em va agradar la seva humilitat, va ser un moment únic quan es va apropar per saludar-me”.

L’ESTIL DEL BARÇA

“Sempre m’ha agradat l’estil de joc del Barça i l’he seguit des de fa temps, és increïble”.

L’ARRIBADA

“La rebuda que vaig tenir va ser espectacular amb una gran victòria contra el Celta”.

REFERENTS

“Sempre m’han agradat grans jugadors com Piqué, Mascherano, Umtit i Vermaelen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut