Washington, enamorada del Barça

Washington, enamorada del Barça

Calorosa rebuda per part de la ciutat de la Casa Blanca al primer equip blaugrana, que s’ha exercitat aquest dimarts a la tarda al FedEx Field

Llargues cues de cotxes a les rodalies del FedEx Field de Washington. Centenars i centenars de fans s’amunteguen allà per on passa el bus del primer equip, que és rebut amb crits de bogeria. La gent surt dels seus cotxes i, dirigint-se a l’autocar dels cracs, assenyala les samarretes del Barça. N’hi ha de totes les èpoques. Des de la de Ronaldinho, que va debutar en aquesta mateixa ciutat ara fa 14 anys, fins a l’actual era de Messi, Neymar Jr, Suárez, Iniesta i companyia.

Tots ells són rebuts per més crits d’emoció un cop els jugadors salten a la gespa, cap a les 18.30 hores, minuts després de la roda de premsa de Gerard Piqué i Javier Mascherano. Fins a 6.673 persones enamorades del Barça embogeixen en veure els seus cracs, que responen a tanta eufòria amb salutacions i somriures.

Un cop engega l’entrenament, amb els 26 jugadors desplaçats a la gira, la culerada se centra en les accions dels cracs. Destaquen els gols de Messi, la màgia de Neymar Jr i la classe d’Iniesta, que roben sons d’admiració de l’afició nord-americana.

L’entrenament a portes obertes conclou i els crits tornen a pujar de volum. S’escapa alguna llàgrima. Els jugadors s’acomiaden fins dimecres, quan tornaran a trepitjar el FedEx Field per enfrontar-se al Manchester United de José Mourinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut