Piqué: “Neymar és un jugador amb un talent únic”

Piqué: “Neymar és un jugador amb un talent únic”

Tant el ‘3’ com Javier Mascherano aposten des de Washington per la continuïtat del brasiler a Can Barça

Gerard Piqué i Javier Mascherano aposten des de Washington per la continuïtat de Neymar Jr al primer equip del FC Barcelona. Des de fa dies es vincula el brasiler amb un possible moviment al PSG, però la intuïció del central català li diu que es quedarà, tal com va expressar en una imatge publicada a Instagram fa 48 hores: “És una opinió personal. Vaig penjar el missatge i la foto pel que he pogut veure i intuir, i també per les ganes que tinc que es quedi. En cap cas és res oficial, és Neymar Jr qui ha de comunicar si es queda o no”.

Ha continuat així: “Té 25 anys i és un jugador amb un talent únic. És totalment comprensible que es vulgui replantejar les coses. Té opcions sobre la taula”. Ha explicat les possibles motivacions del brasiler per voler marxar: “Pot ser per un tema de diners, que jo crec que no. Pot ser per un projecte esportiu més ambiciós, però jo aquí no dubtaria que el nostres ho és més. També pot ser per un tema de rol personal. Aquí ha coincidit amb el millor de la història. Si és per això ho podria arribar a entendre”.

Javier Mascherano s’ha expressat en la mateixa línia que el seu company a l’eix de la defensa. “El que ha dit Piqué és el sentiment de tot l’equip. Tots volem que es quedi per la seva qualitat futbolística, però també per la humana. La foto que es va penjar és el desig de tot el grup”, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al duel d’aquest dimecres contra el United. Amb tot, ha conclòs: “És un tema i una decisió personal de Neymar Jr”.

Més enllà d’aquest tema, el qual ha monopolitzat la roda de premsa, l’argentí també s’ha referit als primers compassos de la pretemporada culer: “Jugar partits contra rivals tan importants ens ajuda a fer que la preparació sigui molt més ràpida, també en l’aspecte mental. Ens servirà per agafar sensacions al més ràpid possible”.

També ha valorat els primers dies d’Ernesto Valverde al capdavant de l’equip: “Està sent una confirmació del que havíem vist en els últims anys a Bilbao. Pel que portem entrenant i les idees que ens transmet és una mica la mateixa idea. Vol un equip agressiu, que sigui protagonista, que pressioni ben amunt i que tinguem la màxima possessió possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut