La millor aturada de Ter Stegen a la Champions?

La millor aturada de Ter Stegen a la Champions?

Reviu la gran acció del porter alemany al minut 78, que servia per mantenir el 3-0 momentani en el seu partit número 50 en competicions europees

Ter Stegen no hi entén, de rècords, i aquest dimecres a la nit va tornar a demostrar-ho. Amb una gran actuació sota els pals, el porter alemany va deixar-nos bones aturades, però sobretot una que va ser la més destacada. Al minut 78 del Barça-Roma va saber corregir un error seu previ amb una molt bona acció que permetia mantenir el 3-0.

Aquesta brillant actuació de Ter Stegen, però, no és casualitat. I és que el porter culer és el menys golejat de la Lliga de Campions, amb tan sols tres gols encaixats. A més, aquesta temporada ha aconseguit acabar amb la porteria a zero en cinc partits de la màxima competició europea.

Aquest dimecres Ter Stegen celebrava el seu partit número 50 en competició europea −41 amb el Barça, tenint en compte la Supercopa d’Europa, i 9 amb el Borussia Mönchengladbach entre Champions i Europa League−. Reviu la gran aturada de Ter Stegen contra la Roma!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut