Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Volem guanyar i jugar bé"

El tècnic blaugrana ha destacat que "el Betis no es tancarà darrere, serà un equip valent". A més, ha afegit: "Ens tractaran de sotmetre a una pressió alta i voldran tenir la possessió"

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit davant el Betis que "espero al conjunt de Setién volent portar la iniciativa del joc". "El Betis voldrà tenir la possessió, tractarà de sotmetre'ns a una pressió molt alta. El que sàpiga sortir bé d'aquesta pressió, tindrà camp per córrer i generar ocasions de gol. El Betis no serà un equip que es tanqui darrere, serà un equip valent, això hem vist en la pretemporada".

Valverde ha deixat clar que "la prioritat és jugar bé i guanyar, trobar un bon equilibri ofensiu i defensiu". Pel que fa als noms propis, Valverde ha confirmat: "Iniesta no s’entrenarà avui i Piqué s’entrenarà i el valorarem posteriorment. La lesió de Suárez és una baixa important, però tenim jugadors per suplir-lo amb garanties". També ha fet referència al nou fitxatge, Paulinho, assegurant que "és un jugador que es desenvolupa al centre del camp i té arribada, domina bé diverses posicions".

"El Betis voldrà tenir la possessió, tractarà de sotmetre'ns a una pressió molt alta"

El tècnic culer també ha tingut paraules sobre l'atemptat de Barcelona de dijous passat: "Són circumstàncies lamentables que des del nostre club estem totalment solidaritzats amb les víctimes. Va ser un dia molt dur per a tots, et fa reflexionar".

Pel que fa als partits de Supercopa, Valverde ha recalcat que "ens ha servit per aprendre moltes coses, per habituar-nos a diferents situacions". A més, ha afegit: "Hem d’adequar-nos a circumstàncies puntuals com les lesions. El nostre estil és dominar el joc, ser un equip agressiu tant en atac com en defensa. Tenir recursos davant de qualsevol situació".

Finalment, Valverde també ha parlat sobre Leo Messi: "És el millor del món, és la sort que tenim. Però entre tots l’hem d'ajudar. Nosaltres hem de trobar el joc clau perquè pugui brillar ell i els seus companys". "Que ell ens pugui ajudar i nosaltres a ell", ha acabat dient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut