Rakitic: “Ha estat important començar tan bé”

Rakitic: “Ha estat important començar tan bé”

El migcampista blaugrana i Jordi Alba han valorat l’actualitat blaugrana durant un acte promocional

Ivan Rakitic i Jordi Alba han estat dos dels homes protagonistes d’aquest dijous a la tarda en un acte promocional. Tots dos futbolistes han valorat després de l’acte l’actualitat blaugrana davant els mitjans. Rakitic ha destacat que “ha estat molt important començar tan bé” en aquest tram inicial de temporada, així com també davant l’equip que la temporada passada va eliminar al Barça a la Lliga de Campions, la Juventus, vençuda aquest dimarts al Camp Nou amb una exhibició blaugrana (3-0) i de Leo Messi.

El migcampista croat s’ha referit també a la nova competència a l’equip amb les noves incorporacions, de les quals ha explicat que “sempre és bo quan venen nous i bons jugadors, perquè és quan tots volem donar el millor de nosaltres encara més”.

Rakitic ha expressat que “al nivell que estem actualment és difícil jugar contra el Barça i més encara amb la classe de Messi”. El ‘4’ blaugrana, a més, també ha tingut bones paraules per Valverde i el nou cos tècnic: “Cada entrenador té les seves idees i em sento molt còmode a l’equip”. “La pressió de l’equip a dalt funciona i espero seguir en aquesta bona línia”.

Pel que fa a Jordi Alba, el lateral blaugrana ha reconegut que està “amb moltes ganes aquesta temporada” i espera que s’allargui al màxim temps possible. Sobre la imbatibilitat del Barça en aquest inici de temporada amb quatre partits sense encaixar cap gol, Alba ha asseverat que l’equip “espera poder allargar la ratxa d’imbatibilitat al màxim possible”, però creu que, com és evident, “la ratxa acabarà algun dia perquè és llei de vida”. “L’important és que les sensacions que transmet l’equip són molt bones”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut