Un dia amb Ousmane Dembélé

Un dia amb Ousmane Dembélé

Descobreix com és un dia de l’extrem francès al FC Barcelona. El viatge amb l’equip, l’arribada a l’estadi, l’escalfament, l’atenció als mitjans... no et perdis aquest vídeo del crac blaugrana en el dia del seu 21è aniversari!

Ousmane Dembélé està de celebració. El crac francès compleix aquest dimarts 21 anys, i ho fa en un gran moment de forma. El jugador més jove del primer equip blaugrana acumula quatre partits com a titular en les darreres cinc jornades de Lliga, i a més, ha anotat tres gols i ha repartit una assistència en aquests duels. Després d’un inici de temporada complicat per les lesions, l’11 culer es troba en un gran moment i cada cop més adaptat al conjunt blaugrana.

En el següent vídeo, repassem com és el dia a dia de Dembélé al Barça. Els entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els viatges amb l’equip, l’arribada al Camp Nou abans dels partits, l’escalfament, l’atenció als mitjans de comunicació... No et perdis totes les interioritats del jove francès amb aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut