Iniesta i Buffon, cara a cara abans del duel a la Champions

Iniesta i Buffon, cara a cara abans del duel a la Champions

Els dos cracs de FC Barcelona i Juventus respectivament conversen sobre l’actualitat i el seu futur dins i fora dels terrenys de joc

El duel entre la Juventus i el FC Barcelona suposarà de ben segur un duel d’alt voltatge i en el qual hi haurà en joc la classificació matemàtica per a la següent ronda de la Lliga de Campions. En aquest partit també s’enfrontaran dues llegendes actives del futbol mundial: Andrés Iniesta i Gianluigi Buffon. En aquest vídeo, els dos cracs parlen de forma distesa sobre el futbol, el seu futur i la vida.

Iniesta i Buffon s’han vist les cares en moltes ocasions, però el d’aquest dimecres podria ser un dels darrers partits entre el blaugrana i el ‘bianconeri’. El manxec ho ha guanyat tot amb el Barça i amb la selecció, mentre que el porter de la Juventus li falta la Lliga de Campions en el seu ample palmarès individual i col·lectiu als seus 39 anys. Per tant, estem parlant de dos futbolistes referents a nivell mundial per la màgia que ens ofereixen en cada partit.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut