Els famosos que han visitat l’entrenament del primer equip la temporada 2016/17

Els famosos que han visitat l’entrenament del primer equip la temporada 2016/17

Al vídeo següent repassem les diverses celebritats que han visitat el primer equip. Anthony Kiedis, Justin Bieber, Ronaldinho Gaúcho, Arnold Schwarzenegger..., descobreix-los tots!

Durant la temporada 2016/17, diversos famosos han visitat l’entrenament del primer equip. Celebritats, exjugadors del FC Barcelona, gent relacionada amb el món de l’esport... Al vídeo següent repassem totes aquestes visites, amb els famosos parlant amb Leo Messi, Neymar Jr, Gerard Piqué i diversos jugadors culers.

La visita de celebritats com Anthony Kiedis, Justin Bieber i Arnold Schwarzenegger, gent relacionada amb el món del futbol com Joachim Löw i Roy Keane, o exjugadors del FC Barcelona com Ronaldinho Gaúcho, Gaizka Mendieta, José Manuel Pinto, Abelardo, Maxi López i Ludovic Giuly. A més, també altres personalitats relacionades amb el món de l’esport, com el jugador de beisbol Pablo Sandoval, el jugador de futbol americà Rob Gronkowski, el pilot de ral·li Mattias Ekstrom o el regatista olímpic Santiago Lange. Els jugadors d'Ernesto Valverde tornaran als entrenaments el proper dimecres 12 de juliol. Abans repassa totes aquestes visites al vídeo següent! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut