Ernesto Valverde: “Volem ratificar el bon moment”

Ernesto Valverde: “Volem ratificar el bon moment”

El tècnic blaugrana ha destacat que passi el que passi al Clàssic, tot i la diferència de punts entre tots dos equips, “no serà per a res definitiu de cara a la Lliga”

El FC Barcelona ja és a punt per disputar el Clàssic del Santiago Bernabéu d’aquest dissabte (13 hores, beIN LaLiga). El primer equip ja ha finalitzat l’última sessió preparatòria i Ernesto Valverde també ha fet pública la convocatòria per viatjar a Madrid. Posteriorment, a l’entrenament, el tècnic blaugrana ha comparegut davant els mitjans en el que ha assegurat que l’equip blaugrana està llest per afrontar el Clàssic: “Volem ratificar el bon moment de l’equip i fer un bon partit”.

"Els Clàssics de la Supercopa i el de l'any passat al Bernabéu ens serveixen de referència per preparar el partit"

Valverde ha assegurat en roda de premsa que tot i la diferència en què arriba el Barça al Bernabéu a 11 punts de diferència passi el que passi al Clàssic “no serà per a res definitiu de cara a la Lliga”. Els de Valverde arriben al Clàssic sumant 24 partits consecutius sense perdre, precisament, des de la derrota davant el Reial Madrid a la Supercopa d’Espanya: “Hem tornat a visualitzar els dos partits contra ells a l’agost i evidentment, ens serveixen per a la preparació del partit. També hem vist el de l’any passat amb el 2-3 per tenir-lo de referència”, ha asseverat un Valverde que també ha explicat l’anàlisi dels Clàssic de la Supercopa: “Aquells partits els vam perdre al primer temps i no vam saber superar la pressió. Hem de controlar bé el joc i superar aquesta pressió inicial”, ha destacat un Valverde que ha parlat també sobre aquestes qüestions:

Claus del Clàssic

“Hem d’estar atents a qualsevol situació i detall perquè en aquest tipus de partits qualsevol detall et pot decantar el partit al teu favor. Per tant, haurem d’estar molt atents a tots els aspectes del joc”.

“Estem il·lusionats per aquest partit i que servirà també per mesurar-nos igual que a ells. Arribem en un bon moment i estem llestos per afrontar-lo”.

Perills del Madrid

“És un equip molt potent al seu estadi, que té jugadors molt ràpids, i que quan sembla que tu estàs jugant bé i dominant, ells et poden donar un cop amb la gran transició que tenen amb contracops molt ràpids”.

Les porteries

En aquest tipus de partits tenen molta importància. Els dos porters estan en un bon moment. Per a nosaltres el nostre és sempre el millor i segur que tots dos hauran de fer un gran treball a fons, perquè tots dos equips comptem amb un arsenal espectacular a dalt amb jugadors decisius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut