La convocatòria del Clàssic

La convocatòria del Clàssic

Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels 18 convocats per afrontar el partit davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu

El tècnic Ernesto Valverde ha fet pública la convocatòria per afrontar el Clàssic d’aquest dissabte al Santiago Bernabéu (13 hores). Una convocatòria en la qual el Txingurri no pot comptar amb els lesionats Dembélé, Paco Alcácer i Umtiti, ni tampoc amb els descartats Arda Turan, Rafinha i Deulofeu, que s’ha recuperat de la distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre però que no ha entrat en la llista.

D’aquesta manera, la convocatòria per disputar el partit davant el Reial Madrid és la següent: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, A. Gomes, Aleix Vidal i Vermaelen.

Abans de la convocatòria, l’equip ha realitzat l’última sessió preparatòria abans d’afrontar el Clàssic. Una sessió que s’ha realitzat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva i en què Valverde ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, així com amb els jugadors Aleñá i Ortolá, del Barça B. 

L’expedició blaugrana ha viatjat cap a Madrid aquest divendres a les 19.00 hores des de l'aeroport del Prat. Una expedició encapçalada pel vicepresident Jordi Cardoner, els membres de la Junta Directiva Ramón Pont, Javier Bordas, Pau Vilanova, Jordi Calsamiglia, Maria Teixidor, Emili Rousaud i Xavier Vilajoana, el CEO Òscar Grau i el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del Primer Equip, Guillermo Amor. Els jugadors culers descansaran a l’hotel de concentració fins a dues hores abans del Clàssic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut