Ernesto Valverde: “El Màlaga no juga tan malament per tenir un punt”

Ernesto Valverde: “El Màlaga no juga tan malament per tenir un punt”

El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat del rival dels barcelonistes aquest dissabte al Camp Nou, darrer classificat de la Lliga amb un punt

Ernesto Valverde ha analitzat el Màlaga, rival dels blaugranes aquest dissabte (20.45 hores) en la jornada 9 de Lliga. El tècnic barcelonista ha destacat la bona feina del conjunt andalús tot i trobar-se en la darrera posició de la competició domèstica: Tinc molt de respecte a Míchel. El Màlaga no juga tan malament per tenir un punt”. Preguntat pels bons resultats obtinguts pel conjunt andalús contra els blaugranes en les darreres temporades, Valverde ha assegurat: “És una dada que cal tenir en compte. El Màlaga ha fet un bon treball independentment de l’entrenador i això ens ha de servir per analitzar”.

El tècnic culer, després de complir 100 dies al capdavant de l’equip, ha destacat l’entrega de l’equip com a element clau per assolir bons resultats: “És un grup compacte, amb ambició i que sap el que volem. Això ho fa fàcil per a l’entrenador”, ha explicat Valverde. Al mateix temps, ha recordat la gran ambició de l’equip: “La nostra intenció és guanyar-ho tot, però hem d’anar pas a pas”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut