El tercer episodi del ‘Barça World Cup’ Show

El tercer episodi del ‘Barça World Cup’ Show

Repassem l’actualitat dels jugadors blaugrana al Mundial, vivim amb els aficionats el duel entre Croàcia i Argentina, un convidat especial ens ajuda amb la predicció d’un partit de la tercera jornada. Tot això i més, en aquest tercer capítol!

Ja tenim aquí el tercer lliurament del programa del FC Barcelona dedicat exclusivament als jugadors blaugrana que participen al Mundial. L’equip del #BarçaWorldCup Show va tenir l’oportunitat de viure, amb les dos aficions, el duel entre l’Argentina de Messi i la Croàcia Rakitic. El primer duel entre jugadors blaugranes va acabar amb victòria dels croats, però tot i així els aficionats de l’Albiceleste no perden l’esperança.

En aquesta edició del programa, comptem amb un convidat especial, l’exjugador blaugrana Giovanni Silva, que ens ha acompanyat per passar una bona estona a les instal·lacions del Camp Nou, abans de fer una nova predicció d’un partit de la tercera jornada de la competició. Per altre banda, convidem dos aficionats blaugrana a participar en un joc on han de reconèixer uns himnes nacionals només amb la música.

Tot això i molt més al tercer episodi del #BarçaWorldCup Show. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut