El Nélson Semedo més personal

El Nélson Semedo més personal

El nou lateral blaugrana va reconèixer en una entrevista als mitjans del Club que fitxar pel Barça és “un somni gairebé inassolible”

Nélson Semedo està vivint els primers dies com a jugador del FC Barcelona i aquest dimecres, que s’ha exercitat per primera vegada sota les ordres d’Ernesto Valverde, iniciarà la gira americana amb els seus nous companys. Nascut a Sintra, a la província de Lisboa, Semedo es defineix com un noi “tranquil, simpàtic, i simple” a qui li agrada “passar el temps lliure amb la família i escoltar tot tipus de música com el pop, però també el ‘rap criolho’”, un estil de rap de la seva terra natal, i “menjar bacallà a la brasa”, plat típic portuguès.

El dia de la seva arribada a la Ciutat Comtal, Semedo va atendre els mitjans de Club i va reconèixer que fitxar pel Barça “és un somni gairebé inassolible”. “Estic molt feliç de ser al Barça perquè és un somni que he tingut des de petit”. En el trajecte fins al Camp Nou amb cotxe, Semedo va revelar estar “entusiasmat amb aquesta nova aventura” i amb moltes ganes d’adaptar-s’hi.

Semedo va explicar que arriba al Barça “amb l’objectiu d’evolucionar com a futbolista i d’ajudar el Club a aconseguir els seus objectius”. ‘Nelsinho’, tal com és conegut a Portugal, va reconèixer com és a dins del terreny de joc: “Sóc un jugador que a dins del camp estima molt la samarreta i que mai es rendeix perquè el partit s’acaba quan l’àrbitre xiula el final”.

El defensa portuguès va explicar que la seva família està “orgullosa” d’ell per haver fet un pas tan important en la seva carrera i jugar al costat de jugadors com Leo Messi. Semedo tindrà com a compatriota al vestidor André Gomes, que li ha explicat meravelles de l’equip: “M’ha comentat que és un gran grup i que són una gran família”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut