Suárez entra al club dels 50

Suárez entra al club dels 50

Amb el gol contra la República Txeca, l’uruguaià ha accedit a l’exclusiu elenc de set futbolistes que han anotat cinquanta dianes o més a les seleccions sud-americanes, entre els quals destaquen Messi i els exblaugranes Ronaldo, Romário i Neymar Jr

Malgrat ser un país petit, l’Uruguai sempre ha destacat per portar al món futbolistes extraordinaris, i un d’aquests és Luis Suárez. El ‘9’ blaugrana, a més, és el màxim golejador en la història de la seva selecció, i continua sumant dianes.

En el partit que l’equip dirigit per Óscar Tabárez va disputar divendres contra la República Txeca, corresponent a la Xina Cup i que els sud-americans van guanyar per 2 gols a 0, es va produir un fet històric: el gol 50 de Suárez amb el combinat nacional. Una xifra estratosfèrica que tan sols set jugadors han assolit al llarg de la història a les seleccions de Sud-amèrica: Pelé (77), Batistuta (56), Romário (55), Ronaldo (67), Messi (61), Neymar Jr (53) i, ara, l’esmentat Luis Suárez (50).

Amb aquesta diana, el charrúa ha entrat a una llista d’estrelles que han marcat una època en el futbol i en què destaquen cinc jugadors que han vestit la samarreta del Barça (Romário, Ronaldo, Messi, Neymar Jr i Luis Suárez), fetque demostra l’hegemonia culer en aquest esport. Amb només 31 anys, al davanter nascut a Salto encara li queda molta trajectòria a l’Uruguai, una de les grans favorites al Mundial de Rússia d’aquest estiu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut