Sessió de recuperació després del debut

Sessió de recuperació després del debut

Els homes d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest diumenge a Nova York, després del triomf aconseguit davant la Juventus per 1-2 gràcies a un doblet de Neymar Jr

La feina no s’atura a la pretemporada blaugrana. Després del gran triomf aconseguit pel FC Barcelona al Metlife Stadium davant la Juventus de Torí (1-2) amb un doblet de Neymar Jr, els 26 jugadors disponibles d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest diumenge al matí al Red Bull Arena Training Facility per continuar la posada a punt. Un entrenament que ha començat amb aplaudiments de tot l’equip al tècnic auxiliar Joan Barbarà amb motiu del seu aniversari. Ara els blaugranes tenen festa aquesta tarda i tornaran a exercitar-se demà en una doble sessió a les 9.30 h i a les 18.30 h.

Els culers van debutar amb victòria a l’International Champions Cup 2017 en el primer partit de la pretemporada blaugrana, que va ser, a més, el primer matx de Valverde i Semedo. Cal recordar que el següent partit d’aquesta gira als Estats Units tindrà lloc a Washington DC, on el FC Barcelona s’enfrontarà dimecres 26 al Manchester United (19.35 hores*). A més, el dissabte 29, els culers tancaran la gira nord-americana a Miami enfrontant-se al Reial Madrid (20.05 hores*).

*Sis hores més a Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut