Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Hem de donar valor a aquest triomf"

L’entrenador basc ha valorat el triomf culer sobre l’Alabès, que ha servit per sumar el segon triomf en dos partits de Lliga

Ernesto Valverde s’ha mostrat satisfet, després del triomf blaugrana contra l’Alabès (0-2). El tècnic ha assenyalat que “se li ha de donar valor a aquesta victòria”, i ha confirmat que ja s'esperava un rival tancat prop de la seva porteria. A més, ha assegurat que ha estat un matx “ que ha costat” i que era un enfrontament “de paciència, d’anar madurant el joc”.

El preparador basc ha lloat la figura del bigolejador Leo Messi –que ja en suma 351 a la Lliga-, del qual ha assegurat que “ha pogut fer més gols”. A més, sobre la posició de l’argentí com a ‘fals 9’, Valverde ha explicat que “sabem de la seva tendència a sortir-se al mig per entendre el joc, i per això tenim altres jugadors a les bandes que ens donen amplitud”, referint-se també a la posició d’Aleix Vidal com a extrem dret en l’onze inicial a Mendizorrotza.

Valverde ha confirmat que esperava un plantejament defensiu per part de Zubeldía i ha destacat la tasca del rival durant la primera meitat. A més, l’entrenador blaugrana ha insistit que era un partit que s’havia de madurar, ja que l’acumulació de jugadors a la frontal de l’àrea dificultava les connexions blaugrana. Tot i això, Valverde ha celebrat el fet que “amb el primer gol s’han obert les línies”, i s’ha mostrat satisfet, ja que per a ell “s’ha superat una prova difícil”, en referència a l’ambient de l’estadi de Vitòria, una de les preocupacions del tècnic de cara a aquest matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut