Rakitic es classifica per al Mundial

El jugador blaugrana ha disputat els 90 minuts amb Croàcia en el duel de tornada de la repesca davant Grècia, que ha finalitzat amb empat a zero

Ivan Rakitic ha disputat els 90 minuts amb la selecció croata en el partit de tornada de la repesca mundialista davant Grècia, en un matx que ha finalitzat amb empat a zero. El duel, disputat a l’estadi Georgios Karaiskáki (territori de l’Olympiacos, on els blaugrana van jugar el darrer partit de Champions) ha finalitzat sense gols i els croats no han vist perillar la seva classificació. Croàcia ha fet valer el contundent triomf que van aconseguir a Zagreb al partit d’anada (4-1) per classificar-se per a la fase final del Mundial de Rússia del 2018.

El ‘4’ blaugrana ha estat un dels homes més importants al llarg de la fase classificatòria amb Croàcia, disputant un total de vuit enfrontaments, amb la repesca inclosa. A més, en aquests vuit partits, Rakitic ha anotat un gol (davant Turquia).

Així doncs, Ivan Rakitic s’uneix a la gran nòmina de futbolistes del primer equip blaugrana que disputaran el Mundial. De fet, menys Cillessen (Holanda) i Arda (Turquia) que han caigut eliminats, la resta dels 22 jugadors del primer equip tenen a les seves seleccions classificades, així que si els seus respectius seleccionadors ho consideren oportú, fins a 22 culers podrien estar al Mundial.