Pelé:

Pelé: "El millor futbol del món és el del Barça"

La llegenda brasilera ha parlat en una entrevista per a la revista GQ sobre l'actualitat del món del futbol i el Mundial que començarà el pròxim 14 de juny

"El millor futbol del món és el del FC Barcelona". Així de clar s'ha mostrat Edson Arantes do Nascimento, més conegut com Pelé, en una entrevista per a la revista GQ. Una de les llegendes del món del futbol ha repassat l'actualitat de l'esport rei, parlant dels cracks actuals, de la Copa del Món, entrenadors, equips i de més. El brasiler assegura: "Segueixo veient molt futbol i estimant al meu antic equip, el Santos. Però també m'agrada seguir als millors equips del món i ara és el FC Barcelona".

A més, Pelé ha parlat de l'actual selecció del Brasil, que disputarà el Mundial a Rússia: "Tenim bons jugadors com el blaugrana Coutinho, a més de Firmino, Neymar, Marcelo... però és difícil aconseguir que juguin com un equip fort". A més, ha explicat els canvis que ha patit la Copa del Món: "Antigament només es podia seguir per ràdio i televisió, era especial ja que reunia a les persones. Ara es pot veure qualsevol esport en qualsevol moment".

"A la meva època hi havia grans jugadors com Johan Cruyff, Bobby Moore, Bobby Charlton, Eusebio, Zico i Georgie Best", ha recordat 'O Rei'. A més, el brasiler també parla del futbol actual i els diners que es paga pels jugadors: "Ara tot és diferent, però realment només Leo Messi, Neymar i Cristiano valen les grans quantitats de diners". Finalment, Pelé també ha parlat dels millors entrenadors de l'actualitat, ressaltant que "m'agrada Pep Guardiola, i també Mourinho i Tite, que és un entrenador molt bo i que es preocupa dels jugadors".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut