fcb.portal.reset.password

Leo Messi és un dels principals protagonistes de la nova campanya de la UEFA. El crac blaugrana forma part d’un vídeo que promociona positivament la inclusió, la diversitat i l'accessibilitat en el futbol de tot Europa. Una campanya anomenada #EqualGame, que vol demostrar com el futbol pot ajudar en diversos aspectes socials, generant una consciència pública positiva amb totes les maneres amb les quals la gent gaudeix i juga al futbol, com ara futbol per als més grans, futbol base femení i futbol per a persones amb impediments físics.

Messi, que ja ha participat en altres campanyes de la UEFA com la de ‘Say no to racism’ (juntament amb Carles Puyol), ha destacat: “Durant el transcurs de la meva carrera, el futbol m'ha ensenyat moltes coses, però sobretot m'ha demostrat que és un joc universal obert a tothom, sense importar ètnia, edat, sexe, orientació sexual o creences religioses”.

Messi: "El futbol és universal i obert per a tothom, és un orgull que actuï com a igualador en la nostra societat"

A més, l’argentí ha afegit: “El fet que el futbol actuï com un igualador en la nostra societat és un gran orgull per a tots els involucrats. Tots som diferents, però tots estem units per una passió comuna amb un esport que pertany a tots i cadascun de nosaltres”. “Estic totalment a favor de la campanya #EqualGame de la UEFA perquè crec en el gran poder de l'esport i en la seva capacitat per canviar la nostra visió del món", ha conclòs Leo Messi.

#EqualGame vol deixar clar que tothom té dret a gaudir del futbol, independentment de qui siguis, d'on vinguis o com juguis. Aquesta campanya també ha comptat amb la presència d’Ada Hegerberg, davantera noruega de l'Olympique Lyonnais, a més de Paul Pogba (Manchester United) i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid).

Cal recordar que l'argentí debutarà aquest dimarts en una nova edició de la Lliga de Campions, competició que acumula 14 temporades consecutives disputant-la, i ho farà davant la Juventus al Camp Nou. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();