Leo Messi, protagonista de la nova campanya de la UEFA

Leo Messi, protagonista de la nova campanya de la UEFA

El crac argentí ha format part d’un vídeo que promocionarà positivament la inclusió, la diversitat i l'accessibilitat en el futbol de tota Europa

Leo Messi és un dels principals protagonistes de la nova campanya de la UEFA. El crac blaugrana forma part d’un vídeo que promociona positivament la inclusió, la diversitat i l'accessibilitat en el futbol de tot Europa. Una campanya anomenada #EqualGame, que vol demostrar com el futbol pot ajudar en diversos aspectes socials, generant una consciència pública positiva amb totes les maneres amb les quals la gent gaudeix i juga al futbol, com ara futbol per als més grans, futbol base femení i futbol per a persones amb impediments físics.

Messi, que ja ha participat en altres campanyes de la UEFA com la de ‘Say no to racism’ (juntament amb Carles Puyol), ha destacat: “Durant el transcurs de la meva carrera, el futbol m'ha ensenyat moltes coses, però sobretot m'ha demostrat que és un joc universal obert a tothom, sense importar ètnia, edat, sexe, orientació sexual o creences religioses”.

Messi: "El futbol és universal i obert per a tothom, és un orgull que actuï com a igualador en la nostra societat"

A més, l’argentí ha afegit: “El fet que el futbol actuï com un igualador en la nostra societat és un gran orgull per a tots els involucrats. Tots som diferents, però tots estem units per una passió comuna amb un esport que pertany a tots i cadascun de nosaltres”. “Estic totalment a favor de la campanya #EqualGame de la UEFA perquè crec en el gran poder de l'esport i en la seva capacitat per canviar la nostra visió del món", ha conclòs Leo Messi.

#EqualGame vol deixar clar que tothom té dret a gaudir del futbol, independentment de qui siguis, d'on vinguis o com juguis. Aquesta campanya també ha comptat amb la presència d’Ada Hegerberg, davantera noruega de l'Olympique Lyonnais, a més de Paul Pogba (Manchester United) i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid).

Cal recordar que l'argentí debutarà aquest dimarts en una nova edició de la Lliga de Campions, competició que acumula 14 temporades consecutives disputant-la, i ho farà davant la Juventus al Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut