Leo Messi arriba als 100 gols en competicions europees

Leo Messi arriba als 100 gols en competicions europees

L’argentí assoleix la xifra centenària vestint la samarreta blaugrana entre la Champions i la Supercopa d’Europa

Per a Leo Messi no hi ha barreres. L’argentí es troba en un gran moment de forma i ho demostra sobre el verd de la gespa. El ‘10’ del FC Barcelona ha tornat a superar un altre rècord, assolint una xifra golejadora impressionant i arribant als 100 gols vestint la samarreta blaugrana en competicions europees. I és que amb els seu  gol davant l’Olympiacos en aquesta tercera jornada de la Lliga de Campions 2017/18, el crac del Barça ja suma 100 dianes entre la Lliga de Campions i la Supercopa d’Europa.

Tot va començar el 2 de novembre del 2005, quan Messi va anotar el seu primer gol en un partit de Champions League davant –precisament – un altre conjunt grec: el Panathinaikos, fent el tercer d’un conjunt barcelonista que acabaria guanyant amb contundència (5-0). Des d’aleshores, el crac argentí acumula 100 dianes en les competicions organitzades per la UEFA amb el Barça. En total, són 97 els gols aconseguits en 118 partits de la Lliga de Campions, als quals hi hem de sumar tres més en els quatre partits de la Supercopa d’Europa que ha disputat.

El gran repertori de Messi

L’instint golejador de Messi, una de les moltes característiques que el converteixen en el millor futbolista del món, l’ha conduït a una xifra històrica. Perquè l’argentí és letal i materialitza les ocasions gràcies a un repertori molt divers que és conegut arreu del món. El ‘10’ els marca de totes les maneres; amb les dues cames, a pilota parada, en jugada individual o després d’associar-se amb els seus companys, des de dins de l’àrea i també de fora, o bé amb una rematada de cap com a la final de la Champions del 2009 davant el Manchester United, que va permetre tancar el partit amb el 2 a 0 i fer que els barcelonistes guanyessin la tercera Champions.

Messi pot superar qualsevol repte. El ‘10’ ha estat capaç d’anotar a rivals europeus de gran entitat i en camps de la màxima dificultat, on se sol créixer. El Bayern, el Madrid i el Milan són alguns dels conjunts que han patit l’argentí. Però també el Viktoria Pilsen, l’Ajax d’Amsterdam, l’Apoel, el Celtic de Glasgow i el Manchester City han vist com el crac blaugrana celebrava un hat-trick. Tot i així, el Camp Nou va viure dues nits encara més màgiques: la primera, a l’abril del 2010 amb un pòquer de l’astre argentí que va servir per superar uns quarts de final davant l’Arsenal, i la segona el 7 de març del 2012 quan va fer història amb un repòquer contra el Bayer Leverkusen en una altra eliminatòria de la màxima competició europea. Sens dubte, un jugador de llegenda. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut