La convocatòria per rebre el Màlaga

La convocatòria per rebre el Màlaga

Valverde que no podrà comptar amb els lesionats Dembélé, Rafinha i Jordi Alba ni amb els descartats Arda, que ja ha rebut l’alta mèdica, Aleix Vidal i Vermaelen

El FC Barcelona afronta aquest dissabte una nova jornada de Lliga. Ho farà davant el Màlaga, un equip que ha complicat l’existència als blaugranes les últimes temporades. I és que el FC Barcelona només ha aconseguit marcar-li un gol en les seves últimes tres visites a l’Estadi. Així doncs, els de Valverde tenen ganes de trencar aquesta estadística davant un conjunt andalús que arriba al Camp Nou com a cuer de la classificació.

D’aquesta manera, aquest divendres el tècnic Valverde ha fet pública la llista de convocats per a aquest partit. El Txinguri no podrà comptar amb els lesionats Dembélé, Rafinha i Jordi Alba ni tampoc amb els descartats Arda, Alcácer i Vermaelen. El migcampista turc ha rebut l’alta mèdica. Així doncs, els 18 jugadors convocats són els següents: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, S. Roberto, André Gomes i Umtiti.

Abans de fer pública la convocatòria, l’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva amb els disponibles del primer equip i el porter Iñaki Peña, del Juvenil A. La sessió s’ha realitzat al camp Tito Vilanova i ha servit per acabar de tancar els últims detalls del duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut