Gerard Piqué: “Només em veig vestint la samarreta del Barça”

Gerard Piqué: “Només em veig vestint la samarreta del Barça”

El central blaugrana ha firmat el contracte de renovació amb el FC Barcelona fins al 2022 i ha destacat l’estima pel Club, al mateix temps que s’ha mostrat molt feliç

Aquest dilluns al migdia Gerard Piqué ha oficialitzat la renovació amb el FC Barcelona fins al 2022. Un contracte que vincula el central blaugrana fins als 35 anys i una vegada finalitzat Piqué compliria 14 anys jugant com a professional al Club. El futbolista culer s’ha mostrat molt content d’allargar la seva vinculació amb el Barça, amb el qual ha disputat 425 partits i ha guanyat 25 títols: “Estic molt feliç de celebrar la meva renovació perquè aquí és casa meva i el meu desig ha estat retirar-me aquí des que he tornat”.  

A la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, el president Josep Maria Bartomeu ha destacat la importància d’aquesta renovació: “És un acte especial, Gerard Piqué és un jugador molt consolidat, un culer des que va néixer i esperem continuar celebrant molts més títols encara. La renovació ha estat molt fàcil”. El defensa blaugrana també ha volgut agrair a la Junta Directiva, els companys d’equip, el cos tècnic i la família per “continuar vestint la samarreta del club de la meva vida”. “El Barça és casa meva i agraeixo a tothom qui ha fet possible seguir aquí”, ha afegit el ‘3’ barcelonista.

Gerard Piqué ha destacat que només es veu jugant al Barça: “Només em veig vestint la samarreta del Barça. Si no hagués renovat deixaria de jugar al futbol perquè només em veig jugant amb aquesta samarreta”. “Mai podré parlar malament del FC Barcelona perquè tot m’ha anat molt bé aquí i sempre hem guanyat algun títol i hem competit fins al final”. Finalment, també s’ha referit a la seva possible retirada de la selecció espanyola: “El més normal és que deixi la selecció després del Mundial de Rússia, he viscut una etapa espectacular”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut