Sergi Roberto repassa el 6-1 davant el PSG: “Aquella nit no vaig poder dormir”

Sergi Roberto repassa el 6-1 davant el PSG: “Aquella nit no vaig poder dormir”

El blaugrana, que va ser l’autor de l’últim gol, reviu un any després la nit de la històrica remuntada al Camp Nou

Ha passat un any de la històrica remuntada que va aconseguir el Barça davant el PSG a l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blaugranes arrossegaven un 4-0 en contra del partit d’anada a París i van ser capaços de remuntar l’eliminatòria amb una victòria èpica al Camp Nou (6-1) que ja forma part de la història del Club.

Aquell 8 de març serà recordat per tots els barcelonistes, però si algú ho tindrà gravat a la ment de per vida és Sergi Roberto, autor del darrer gol que classificava l’equip en l’última acció del matx.

Sergi Roberto: “Estic content que la gent em recordi aquell gol”

Sergi Roberto assegura en una entrevista als mitjans del Club que és bo que se’l recordi per aquesta jugada. “Estic molt content que la gent em recordi sempre aquest gol”, afirma. Durant l’entrevista també ha recordat com es va narrar el gol i el reusenc ha reconegut que ha vist el partit moltíssimes vegades. “La nit després del gol vaig estar sense poder dormir”, ha explicat el blaugrana. Per últim, repassa l’actualitat de l’equip a la Lliga de Campions: “A la Champions no pots cometre cap error i esperem poder passar aquesta eliminatòria”.

Repassem els millors moments de la heroica remuntada davant el PSG la temporada passada al Camp Nou. Els blaugrana van aconseguir capgirar l’eliminatòria en un final de partit que els culers no oblidaran mai, i van superar així els vuitens de final de la Lliga de Campions.

Els seguidors blaugrana arreu del món van celebrar el gol de Sergi Roberto que certificava la remuntada i la classificació del Barça pels quarts de final. Milers d’aficionats culers repartits per tots els continents estaven pendents del televisor tot just ara fa un any, i van compartir l’eufòria a les xarxes socials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut