Sessió de recuperació després del triomf al Villamarín

Sessió de recuperació després del triomf al Villamarín

El FC Barcelona, amb la victòria contra el Betis encara molt recent, s’ha exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva amb els disponibles del primer equip

El FC Barcelona torna a la feina, aquest cop per començar a pensar ja en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. Els d’Ernesto Valverde, que hauran de remuntar un 1-0 en contra al Camp Nou, s’han exercitat aquest matí sense temps per descansar, després del triomf d’aquest diumenge contra el Betis (0-5).

Ho han fet en una sessió que ha servit de recuperació dels titulars i que s’ha fet al camp 3 de la Ciutat Esportiva. En aquest entrenament s’ha pogut veure Andrés Iniesta i Javier Mascherano fent treball amb el grup.

El cos tècnic, a banda de tots els disponibles del primer equip, ha decidit comptar amb els jugadors del Barça B Aleñá, Kaptoum, Dani Morer, Samu Araujo i Hongla, així com el juvenil Iñaki Peña.

Aquesta, doncs, ha estat la primera sessió d’una setmana en què es tornaran a jugar dos partits: el ja esmentat partit de Copa contra l’Espanyol (dijous, 21.30 h), però també el partit de Lliga contra l’Alabès (diumenge, 20.45 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut