Samuel Umtiti fa una part de l’entrenament amb el grup

Samuel Umtiti fa una part de l’entrenament amb el grup

El central francès segueix el seu procés de recuperació, en una sessió en què Vermaelen i Alba han fet treball específic i Alcácer treball de recuperació sobre la gespa

El FC Barcelona ha dut a terme el primer entrenament setmanal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el dia que Coutinho ha pogut conèixer els seus companys i ha iniciat la seva recuperació. Els d’Ernesto Valverde han començat a pensar ja en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Celta, i ho han fet en una sessió que s’ha dut a terme al camp 3. Un entrenament amb tots els disponibles del primer equip, més els jugadors del Barça B Jose Arnaiz i Carles Aleñá. Vermaelen i Jordi Alba, per la seva part, han fet treball específic.

La jornada, a més, ha tingut altres novetats. Perquè el central francès Samuel Umtiti, que es va fer una lesió al bíceps femoral de la cama dreta al mes de desembre passat, ja ha fet una part del treball amb el grup. A més, també s’ha pogut veure Paco Álcacer, que ha fet treball de recuperació de la seva lesió muscular sobre el camp.

Un convidat d’excepció

L’entrenament d’aquest dimarts s’ha dut a terme sota l’atenta mirada del seleccionador argentí Jorge Sampaoli, que diumenge passat va ser al Camp Nou veient el Barça – Llevant i que aquest matí s’ha acostat fins a Sant Joan Despí. Sampaoli, a més, ha pogut conversar durant una estona amb l’entrenador Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut