Primer contacte amb el Georgios Karaiskakis

Primer contacte amb el Georgios Karaiskakis

El primer equip blaugrana s’ha entrenat sobre la gespa de l’estadi grec en el qual es disputarà el duel d’aquest dimarts, corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions

El FC Barcelona ja ha trepitjat aquest dilluns al vespre l’escenari del duel entre l’Olympiacos i els homes d’Ernesto Valverde aquest dimarts (20.45 hores). Un duel corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions i que podria servir als blaugranes per obtenir el bitllet per als vuitens de final. El Georgios Karaiskakis ha acollit l’entrenament del primer equip previ a l’enfrontament amb l’Olympiacos.

La sessió, que ha comptat amb els 20 homes que han viatjat a terres gregues –els disponibles del primer equip i Adrià Ortolá i Carles Aleñá del Barça B- ha servit per preparar els darrers detalls. Abans de la sessió, Paulinho ha estat pare i els jugadors han felicitat al brasiler a l’inici de l’entrenament. Una sessió que s’ha celebrat després de la roda de premsa de Valverde i Deulofeu i en què s’ha pogut veure a Mascherano exercitant-se amb la resta del grup tot i no disposar de l’alta mèdica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut