Sergio: “Sortirem a guanyar sense especular”

Sergio: “Sortirem a guanyar sense especular”

El migcampista del FC Barcelona té clar que per eliminar el Chelsea caldrà “tenir el control de la pilota, estar ben posicionats i aprofitar les ocasions”

El FC Barcelona afronta aquest dimecres el partit de tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League (20.45 hores, BeIN Sports). Ho farà en un Camp Nou que es vestirà de gala per rebre el Chelsea i que intentarà ajudar l’equip a fer bo l’1-1 de l’anada a Stamford Bridge.

No serà fàcil, i així ho ha deixat clar Sergio Busquets en la roda de premsa prèvia. El migcampista, que ha assegurat que “serà un partit exigent, contra un rival molt ben treballat defensivament”, sap que la millor manera per superar-lo serà “intentar tenir el control de la pilota, estar ben posicionats i aprofitar les ocasions”. “Com sempre, sortirem a guanyar sense especular, perquè qualsevol gol seu ens pot fer patir”, ha afegit.

I és que creu que el Chelsea “jugarà com en el partit d’anada i, en funció de com vagi el partit anirà canviant”. Per això, diu que cal “saber llegir el partit, defensar com a equip i aprofitar les nostres qualitats”.

“Tot el que ens aporta Iniesta és positiu”

Un dels dubtes serà Andrés Iniesta. El migcampista manxec, que s’està recuperant d’una lesió i la seva participació dependrà de l’evolució, ha estat un dels noms propis de la roda de premsa. Sergio ha parlat del seu company i espera que pugui jugar. “Sabem el que ens aporta, com a capità i com a persona. Dins del camp sempre sap el que s’ha de fer. Tot el que ens aporta, en general, és positiu”, ha comentat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut