Confirmat l’horari del Barça-València

Confirmat l’horari del Barça-València

El matx entre culers i valencians corresponent a la 32a jornada del campionat de Lliga es disputarà al Camp Nou el proper dissabte 14 d’abril a les 16.15 hores

Confirmat l’horari del Barça-València. La Lliga ha donat a conèixer les dates i els horaris de la jornada 32 del campionat de Lliga, que tindrà lloc del 13 al 15 d’abril. El matx entre culers i valencians es disputarà el proper dissabte 14 d’abril a les 16.15 hores al Camp Nou, en el que serà el quart partit de la temporada entre els dos conjunts.

En la primera volta a Mestalla, els homes d’Ernesto Valverde van empatar contra els de Marcelino (1-1) amb gols de Rodrigo i Jordi Alba. Pel que fa a la Copa del Rei, barcelonistes i valencianistes es van trobar a les semifinals, on el FC Barcelona va aconseguir l’accés a la seva quarta final consecutiva. Victòria al Camp Nou (1-0) amb gol de Suárez, i també triomf a Mestalla (0-2) amb gols de Coutinho –el seu primer gol com a blaugrana– i de Rakitic, en el que va ser el debut de Yerry Mina amb el Barça.

Així doncs, tres duels aquesta temporada entre FC Barcelona i València, i dues victòries culers i un empat. En el quart matx de la temporada, els dos conjunts intentaran vèncer per seguir sumant i aconseguir els objectius, amb els culers liderant la classificació i els de Marcelino amb la intenció de jugar Champions. Sens dubte, un duel d’alt nivell al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut