Un Coliseu inexpugnable a la Lliga de Campions

Un Coliseu inexpugnable a la Lliga de Campions

El Barça té la millor ratxa d’Europa jugant com a local a la màxima competició continental

Amb el triomf contra la Roma (4-1), el FC Barcelona ja suma 26 partits sense conèixer la derrota al Camp Nou a la Champions League. Durant aquesta ratxa, el balanç del conjunt blaugrana és de 24 triomfs i dos empats.

L’únic equip que s’ha apropat als registres blaugrana ha estat el Juventus d’Allegri. El campió italià va sumar 23 partits consecutius sense caure al seu estadi, una ratxa que ja ha quedat truncada. Tot i això, el percentatge de triomfs de la ‘Vecchia Signora’ va ser inferior al del Barça, ja que va sumar més empats que el FC Barcelona durant la seva ratxa.

La millor ratxa històrica d’imbatibilitat com a local en la màxima competició europea la té el Bayern de Munic, que entre els anys 1998 i 2002 va sumar 29 partits sense caure al seu antic estadi, l’Olímpic de Munic.

El Camp Nou, un suplici per als rivals

Roma, Juventus, Olympiacos, Sporting de Portugal i Chelsea ja han conegut l’efecte de l’Estadi a la Champions aquesta temporada. El Barça ha anotat 15 gols i només n’ha encaixat dos jugant com a local en competició europea aquest any.

Per tant, el Camp Nou es confirma com una de les claus del rendiment blaugrana. L’afició culer n’és conscient i està responent, com demostren les darreres entrades que ha registrat l’estadi blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut