Els compromisos dels 17 internacionals blaugrana

Els compromisos dels 17 internacionals blaugrana

Els duels més destacats són l’Espanya-Itàlia del proper dissabte i l’Uruguai-Argentina de la matinada de divendres a dissabte

Tornen els partits de seleccions amb l’inici de la temporada 2017/18. Un total de disset jugadors de Valverde han estat convocats pels seus països per disputar compromisos de classificació per al Mundial de Rússia 2018. Els internacionals blaugrana disputaran un total de dinou enfrontaments en aquesta aturada de seleccions, i es reincorporaran a la disciplina del Barça uns dies abans del derbi contra el RCD Espanyol.

Els cinc blaugranes convocats per Lopetegui (Iniesta, Piqué, Sergio, Alba i Deulofeu) afronten un duel clau per a la classificació d’Espanya. Serà a Madrid, al Santiago Bernabéu, contra Itàlia el proper dissabte 2 de setembre. A més, dimarts viatjaran a Vaduz per enfrontar-se a Liechtenstein. Espanya i Itàlia estan igualades a 16 punts al capdavant del grup G.

Tot i això, qui obrirà foc en els compromisos internacionals seran Umtiti, Digne i Cillessen, que s’enfronten aquest dijous en un França-Holanda. Els bleus tornaran a l’acció diumenge, 3 de setembre, contra Luxemburg, i el porter holandès rebrà als Països Baixos la selecció de Bulgària. França és ara mateix segona del grup A amb 13 punts, i Holanda és tercera amb 10.

També el 31 d’agost disputaran els seus duels internacionals André Gomes i Vermaelen contra les illes Fèroe i Gibraltar. Portugal i Bèlgica tornaran a l’acció la nit del 3 de setembre visitant Hongria i Grècia. Bèlgica és primera del grup H amb cinc triomfs i un empat, i Portugal és segona del grup B amb 15 punts, tres menys que Suïssa, que en suma 18.

Duels vitals per l'Argentina de Messi i Mascherano

Divendres, 1 de setembre, serà el torn dels sud-americans i de Ter Stegen. Paulinho disputarà sense pressió el matx contra l’Equador , ja que el Brasil ja està classificat per a la cita russa. Més important serà l’Uruguai-Argentina, clau per als designis mundialistes de Leo Messi i Javier Mascherano. L’Argentina és cinquena a les eliminatòries de la CONMEBOL i ara mateix disputaria la repesca contra una selecció d’Oceania. Per a aquest matx Luis Suárez és dubte, tot i estar convocat per Óscar Tabárez. L’Alemanya de Ter Stegen visitarà la República Txeca , i tornarà a l’acció el dilluns 4 de setembre rebent la selecció de Noruega. El conjunt de Löw és líder del grup C amb sis triomfs en sis partits.

Paulinho tornarà a l’acció amb el Brasil visitant Colòmbia el dimarts 5, i el segon compromís internacional de la selecció de Sampaoli serà contra Veneçuela. D’altra banda, Luis Suárez visitarà el Paraguai. Tots tres partits corresponen a la jornada 16 de les eliminatòries sud-americanes per a la classificació del Mundial de Rússia.

Finalment, Rakitic rebrà amb Croàcia la selecció de Kosovo el dissabte 2 de setembre, i s’enfrontarà a la Turquia d’Arda Turan, que torna a la selecció. L’altre matx que haurà d’afrontar el jugador turc serà contra Ucraïna. L'equip croat lidera el grup I amb 13 punts, i Turquia està en tercera plaça a només dos punts.

DIA I HORA PARTIT JUGADOR/S
Dijous 31 d'agost a les 20:45 hores França - Holanda Umtiti, Digne i Cillessen
Dijous 31 d'agost a les 20:45 hores Portugal - Illes Fèroe André Gomes
Dijous 31 d'agost a les 20:45 hores Bèlgica - Gibraltar Vermaelen
Divendres 1 de setembre a la 01:00 hores Uruguai - Argentina Suárez, Messi i Mascherano
Divendres 1 de setembre a les 02:45 hores Brasil - Equador Paulinho
Divendres 1 de setembre a les 20:45 hores República Txeca - Alemanya Ter Stegen
Dissabte 2 de setembre a les 20:45 hores Espanya - Itàlia Iniesta, Piqué, Busquets, Alba i Deulofeu
Dissabte 2 de setembre a les 20:45 hores Croàcia - Kosovo Rakitic
Dissabte 2 de setembre a les 20:45 hores Ucraïna - Turquia Arda Turan
Diumenge 3 de setembre a les 18:00 hores Holanda - Bulgària Cillessen
Diumenge 3 de setembre a les 20:45 hores França - Luxemburg Umtiti i Digne
Diumenge 3 de setembre a les 20:45 hores Hongria - Portugal André Gomes
Diumenge 3 de setembre a les 20:45 hores Grècia - Bèlgica Vermaelen
Dilluns 4 de setembre a les 20:45 hores Alemanya - Noruega Ter Stegen
Dimarts 5 de setembre a les 20:45 hores Liechtenstein - Espanya Iniesta, Piqué, Alba, Busquets i Deulofeu
Dimarts 5 de setembre a les 20:45 hores Turquia - Croàcia Arda Turan i Rakitic
Dimarts 5 de setembre a les 22:30 hores Colòmbia - Brasil Paulinho
Dimecres 6 de setembre a les 01:30 hores Argentina - Veneçuela Messi i Mascherano
Dimecres 6 de setembre a les 02:00 hores Paraguai - Uruguai

Luis Suárez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*hora de Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut