Acord amb l’OGC Niça per a la cessió de Marlon

Acord amb l’OGC Niça per a la cessió de Marlon

És per les properes dues temporades, tot i que el FC Barcelona pot recuperar el jugador al final de la primera
El FC Barcelona i l’OGC Niça han arribat a un acord per a la cessió del jugador Marlon Santos, de 21 anys, per a les dues properes temporades, la 2017/18 i la 2018/19. El FC Barcelona es reserva l’opció de recuperar el jugador després de la primera temporada.

Una cessió per seguir creixent

Procedent del Fluminense, equip on es va formar, Marlon Santos va arribar cedit al Barça B l’estiu del 2016, però només uns mesos després el Club va exercir el seu dret de compra. I és que, durant la temporada 2016/17, el central brasiler va ser una peça fonamental en l’ascens a Segona A del filial blaugrana.

A més, el 23 de novembre de 2016, va debutar amb 21 anys amb el primer equip. Ho va fer al camp del Celtic de Glasgow, en el cinquè partit de la Fase de Grups de la Lliga de Campions. Però no va ser l’únic partit que va jugar la temporada 2016/17 amb el primer equip, ja que també va disputar els 90 minuts de les dues darreres jornades de Lliga, contra Las Palmas i l’Eibar.

Així doncs, el seu bon rendiment va comportar que, el dimecres 14 de juny del 2017, el Club anunciés l’aplicació de la clàusula estipulada en el seu contracte, per tal d’allargar la vinculació del brasiler amb el Barça per tres temporades més. Amb la cessió al Niça, doncs, Marlon tindrà l’oportunitat de seguir creixent per tornar al Barça després d’haver guanyat experiència. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut