El hat-trick de Luis Suárez contra l’Eibar al Camp Nou

El hat-trick de Luis Suárez contra l’Eibar al Camp Nou

El crac uruguaià va anotar tres gols davant els bascos en el triomf per 3-1 al Camp Nou la temporada 2015/16, campanya en què el Barça acabaria guanyant la Lliga i Suárez el Pitxitxi i la Bota d’Or

A Luis Suárez no se li resisteix cap rival. El conjunt blaugrana rebrà aquest diumenge la visita de l’Eibar, rival al qual el crac uruguaià ha marcat un total de 5 gols (l’últim a la primera volta de l’actual Lliga en el triomf per 0-4 a Ipurua). Però tres d’aquestes cinc dianes van ser al mateix partit, concretament en el duel que va enfrontar els culers i el conjunt basc al Camp Nou la temporada passada, quan els de Luis Enrique van vèncer per 3-1 amb un hat-trick del ‘9’ blaugrana.

Era un 25 d’octubre del 2015, en el partit corresponent a la jornada 9 del campionat de Lliga. Tot i que els de Mendilibar es van avançar amb un gol de Borja Bastón (min 10), els culers van revertir la situació gràcies a tres gols de Suárez (min 21, 48 i 85), amb dues assistències de Neymar Jr i una de Sandro Ramírez. Un de cap, dos amb la dreta. Els recordes? Mira'ls al vídeo!

Aquella campanya, el FC Barcelona acabaria guanyant el campionat de Lliga i Luis Suárez acabaria sent Pitxitxi i Bota d’Or amb 40 gols. Aquesta temporada, és el seu company Leo Messi qui intentarà aconseguir el trofeu de màxim golejador, però sens dubte serà un partit clau per als blaugranes, que intentaran aconseguir el títol de Lliga en la darrera jornada del campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut