Tot a punt per al sorteig de la Champions a Mònaco

Tot a punt per al sorteig de la Champions a Mònaco

El FC Barcelona coneixerà aquest dijous a la tarda els rivals a la fase de grups i la data de la seva estrena europea

Tot està a punt a Mònaco per al sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions 2016/17. Després que aquest dimecres es disputessin els últims compromisos del play-off previ i que es coneguessin de manera definitiva els 32 equips que integraran els quatre bombos, arriba l’esperat dia del sorteig.

El format serà l’habitual dels darrers anys. El FC Barcelona formarà part del primer bombo, i evitarà així la resta de campions de les principals lligues europees, així com al vigent campió de la competició, de la mateixa manera que esquivarà els altres equips de la Lliga espanyola. S’enfrontarà, doncs, a tres dels 22 equips que es repartiran entre els bombos 2, 3 i 4.

Un cop finalitzi la gala, que inclourà el repartiment de premis UEFA de la temporada anterior, es coneixerà també el calendari exacte de la competició. Els homes de Luis Enrique, per tant, sabran aquesta tarda la data exacta del seu debut i de les cinc jornades restants. La fase de grups arrencarà el dimarts 13 i el dimecres 14 de setembre, i conclourà els dies 6 i 7 de desembre. La final, al Millennium Stadium de Cardiff, es jugarà el 3 de juny del 2017.

S’han desplaçat fins a la capital monegasca el vicepresident Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i els delegats del Club en relacions amb la UEFA, Amador Bernabéu i David Bellver.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut