Sergi Roberto: “Ser lateral és un repte per a mi”

Sergi Roberto: “Ser lateral és un repte per a mi”

El blaugrana és conscient que la nova posició li donarà més opcions de tenir minuts, reconeix que Alves és el seu referent al lateral i elogia els fitxatges d’aquest estiu

Sergi Roberto i Jérémy Mathieu han estat els encarregats d’atendre els mitjans informatius després de l’entrenament matinal d’aquest divendres. En l’última jornada que passarà el FC Barcelona a les instal·lacions de St. George’s Park, els blaugranes han valorat l’imminent inici de temporada. Sergi Roberto l’afronta d’una manera diferent de l'anterior. Després d’adaptar-se el curs passat a la posició de lateral dret en partits puntuals, ara ja es veu com un jugador de banda. “Al mig del camp hi ha molts jugadors, i amb la marxa d’Alves –el seu referent a la posició– l’opció de jugar de lateral és bona”, ha confessat el reusenc. “Ser lateral és un repte per a mi”, ha afegit en aquest sentit.

Ja com a lateral, Sergi Roberto es veu capacitat per ser titular. Mantindrà una “competència sana” amb Aleix Vidal en la lluita pels minuts, i reconeix que “jugar de lateral al Barça és com jugar més avançat, ja que estàs quasi tot el partit atacant”. El blaugrana també ha confessat que l’estiu passat s’havia plantejat una sortida, però valora positivament la temporada que va fer: “Ara ho afronto d’una manera diferent”.

Sergi Roberto també ha aprofitat l’atenció als mitjans per elogiar els fitxatges que ha fet l’equip aquest estiu: “Són bones incorporacions, són joves i podran estar molts anys al Barça”. En la mateixa línia s’ha expressat Jérémy Mathieu, que rebrà dos francesos més –Umtiti i Digne– a la plantilla.

Els seus compatriotes arriben per jugar en la seva posició –central i lateral esquerre–, però Mathieu confia a continuar tenint minuts: “Jo he de seguir fent la meva feina. Són companys però competim per una posició”. De cara a la nova temporada, Mathieu no rebaixa la il·lusió: “Ho volem guanyar tot, com sempre, i personalment vull jugar el màxim possible". Finalment el francès ha reconegut que li han arribat propostes d’altres clubs durant l’estiu, però que està content al Barça: “Vull seguir guanyant títols de blaugrana”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut