Samuel Umtiti: ple al 15 a la Lliga amb el FC Barcelona

Samuel Umtiti: ple al 15 a la Lliga amb el FC Barcelona

El FC Barcelona ha guanyat els 15 partits en els que el francès ha participat, dels quals ha estat titular en 14

Samuel Umtiti ha jugat un total de 15 partits de Lliga amb la samarreta blaugrana des que va arribar al Club, precisament el passat 15 de juliol. Des de llavors, sempre que el central ha sortit a la gespa, ja sigui de titular o no, el Barça ha sortit victoriós. D’aquests 15 partits, ha estat titular en 14, sortint només des de la banqueta contra l’Espanyol.

El francès ha jugat 7 partits de Lliga a casa – l’últim va ser contra l’Sporting (6-1)-, amb un total de 555 minuts jugats, en els quals 6 d’ells han estat de 90’. Pel que fa als 8 partits jugats fora de casa, ha estat titular en tots ells. Luis Enrique ha confiat al francès 677 minuts, dels quals 6 han estat completant la totalitat dels 90 minuts.

Umtiti s’ha perdut un total de cinc duels per culpa de les lesions. No va poder jugar contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou ni contra l’Sporting i el Celta de Vigo fora de casa per una distensió del lligament lateral intern del genoll ni contra el Màlaga a casa i la Reial Societat a Anoeta per una lesió muscular a la cuixa esquerra que es va fer en un entrenament amb la selecció francesa. A més, tampoc ha jugat cinc partits més per decisió tècnica.

En total, el francès s’ha perdut 10 partits de Lliga, dels quals el FC Barcelona només ha pogut guanyar-ne un, contra l’Sporting a El Molinón. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut