Samper allarga el contracte fins el 2019

Samper allarga el contracte fins el 2019

El migcampista del planter, que signarà el nou acord aquest migdia, tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Sergi Samper han arribat a un acord per a la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2019, ampliable a una temporada més.

La clàusula de rescissió s’ha fixat en 50 milions d’euros.

La signatura de la renovació del contracte de Samper ha tingut lloc aquest dimarts, a les 13.30 hores, a les Oficines del Club, i en acabar s'ha fet sessió fotogràfica davant la porta d’Oficines.

El camí fins al primer equip

El migcampista barceloní ha complert el seu somni i s'ha convertit aquest dimarts en el primer jugador del Club que arriba al primer equip després de passar per totes les categories inferiors. Samper va arribar al Barça amb només sis anys a l’FCBEscola. Des d’aleshores, ha anat escalant i superant totes les etapes fins a arribar al Barça B, equip amb el qual hi ha estat jugant tres temporades que li han servit per créixer professionalment. En total, Samper ha jugat 103 partits amb el filial blaugrana i el curs passat en va ser el capità. Una mostra de lideratge.

Les seves bones actuacions li van permetre combinar en ocasions el Barça B i el primer equip, tant en les pretemporades com en els entrenaments. Luis Enrique el va fer debutar amb el primer equip la temporada 2014/15 en el partit de Lliga de Campions davant l’APOEL al Camp Nou (1-0). Des d’aleshores ha jugat un total d’11 partits amb el primer equip, quatre el 2014/15 i set el 2015/16, repartits en quatre competicions diferents, entre els quals ha arribat a jugar les semifinals del Mundial de Clubs. Després d’un camí pacient i treballat Samper tindrà l’oportunitat de continuar creixent al primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut