Luis Enrique: “Arriba el moment de màxima dificultat”

Luis Enrique: “Arriba el moment de màxima dificultat”

Abans d’enfrontar-se amb el Granada, Luis Enrique ha comentat en sala de premsa que “a mesura que s’apropa el final els punts es fan més importants”

El Barça torna a la competició després de dues setmanes d’aturada per partits de seleccions, i abans d’enfrontar-se al Granada Luis Enrique ha comparegut en sala de premsa. L’asturià ha valorat el retorn de la Lliga en el seu tram final i com arribar l’equip després dels partits internacionals. “Plantegem el partit dins de les dificultats que comporta l’aturada i jugar fora de casa”, ha dit el tècnic. En aquest sentit, Luis Enrique ha recordat les dificultats que va tenir l’equip per guanyar el partit de la primera volta al Camp Nou (1-0).

Després dels partits de seleccions, el tècnic ha anat recuperant efectius a mesura que ha avançat la setmana. Els últims a arribar van ser els internacionals sud-americans –excepte Mascherano-, que es van incorporar aquest divendres: “Han arribat molt bé, dins del que són aquests viatges”. “Jugant diumenge tenen un dia més de descans”, ha afegit.

A Granada, el Barça iniciarà la recta final per la Lliga, on actualment és segon classificat. “A mesura que s’apropa el final, els punts es fan més importants”, ha declarat en aquest sentit Luis Enrique. Abans d’inaugurar un mes d’abril exigent, el tècnic blaugrana ha recordat que “el calendari és intens, com volíem al principi de temporada”. “Les sensacions són positives”, ha afegit.

A banda de les baixes per lesió d’Aleix Vidal i Arda Turan, Luis Enrique no podrà comptar en aquest partit amb Messi, per acumulació de targetes, ni amb Piqué, per decisió tècnica. Sobre l’argentí, el tècnic ha comentat que “anirà bé perquè tindrà descans”. El mateix motiu pel qual ha descartat Piqué, que no s’ha entrenat aquest dissabte amb el seu permís: “Li donem descans a un jugador vital; ha jugat amb la selecció i acumula molts minuts amb nosaltres”.

Per últim, Luis Enrique també ha tractat la sanció de la FIFA a Messi. “És un jugador que no genera polèmiques; sent el millor del món i tenint tots els ulls sempre a sobre, el seu comportament és irreprotxable”, ha afirmat amb contundència. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut