El FC Barcelona renova i amplia el contracte de Ter Stegen fins al 2022

El FC Barcelona renova i amplia el contracte de Ter Stegen fins al 2022

La clàusula del porter alemany s’amplia fins als 180 milions d’euros

El FC Barcelona arriba a un acord amb el jugador Marc-André ter Stegen per ampliar i millorar el seu contracte fins al 30 de juny del 2022. La seva clàusula de rescissió s’amplia fins als 180 milions d’euros. El nou contracte se signarà aquest dimarts 30 de maig a les 13.30 hores a les oficines del Club.

9 títols en tres temporades

Ter Stegen s’ha convertit en un referent de la porteria blaugrana de manera progressiva des de la seva arribada al Club a l’estiu del 2014. El porter alemany ha aixecat nou títols en les tres temporades que l’alemany porta defensant la samarreta blaugrana. La presència del porter alemany ha estat clau en la consecució de la majoria dels trofeus assolits en els darrers cursos. Des del fitxatge de Ter Stegen pel Barça, l’Entitat ha conquerit 2 Lligues, 3 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Mundial de Clubs, 1 Supercopa d’Espanya i 1 Supercopa d’Europa.

Alhora, el porter blaugrana s’ha convertit en indiscutible en la porteria del conjunt de Luis Enrique. Ter Stegen s’ha situat entre els porters menys golejats, i ha esdevingut un dels referents sota pals a nivell mundial. En els 93 duels oficials en què l’alemany ha defensat la porteria del Barça fins al moment ha acumulat 71 triomfs, 10 empats i 12 derrotes, amb un total de 90 gols encaixats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut