Recuperació amb la mirada posada al Calderón

Recuperació amb la mirada posada al Calderón

Els jugadors disponibles del primer equip han començat a preparar el duel de la setmana vinent davant l’Atlètic de Madrid; Nili, Kaptoum, Aleñá i Mujica han completat la sessió

El FC Barcelona afronta una setmana sense partit intersetmanal. Un fet que no succeïa des de feia més de dos mesos. I és que el calendari no ha donat treva als blaugranes, ja que, durant el mes de gener i inici del febrer, han jugat un partit cada tres dies per la disputa de la Copa, competició de la qual jugaran la final davant l’Alabès. Després de la victòria ajustada davant el Leganés d’aquest diumenge al Camp Nou, els blaugranes s’han exercitat aquest dilluns al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

Una sessió en què Luis Enrique ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i que ha servit de recuperació per als titulars. Nili, Kaptoum, Aleñá i Mujica, del Barça B, han completat l’entrenament. El Barça ja té la ment posada en el partit del proper diumenge davant l’Atlètic de Madrid. Els blaugranes tornaran a visitar el Calderón, estadi on els blaugranes van guanyar 1-2 fa dues setmanes en les semifinals de la Copa del Rei.

Una victòria importantíssima que va permetre al Barça classificar-se per a una nova final. Els blaugranes volen repetir el triomf, aquest cop a la Lliga, en un duel sempre exigent. L’equip tindrà dos dies de descans i dijous tornarà a la feina per seguir preparant un partit d’altura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut