La Champions 2017/18 comença a prendre forma

La Champions 2017/18 comença a prendre forma

Ja estan confirmats 22 dels 32 equips que formaran part del sorteig de la fase de grups, que començarà el proper setembre

Ja falten poques identitats per acabar de saber quins són els 32 equips que formaran part de la fase de grups de la Champions 2017/18. I és que a hores d’ara, i un cop finalitzades totes les competicions domèstiques, ja són 22 els classificats de forma automàtica. El FC Barcelona serà un d’aquests i, passi el que passi, s’integrarà al bombo 2 (l’1 queda reservat per als campions de les principals vuit lligues europees).

Així doncs, els d’Ernesto Valverde evitaran el Reial Madrid, del bombo 1 (per compartir federació), i tots els rivals del bombo 2: l’Atlètic de Madrid, el PSG, el Borussia Dortmund, el Manchester City, el Porto i el Manchester United, actual campió de l’Europa League. Un grup d’equips en què encara hi ha un lloc buit, que l’ocuparà l’equip restant amb el coeficient UEFA més gran.

De fet, la resta de bombos es configuraran en funció d’aquesta variable. Així, per exemple, el Tottenham, el Basilea, l’Anderlecht, la Roma, el Feyenoord, el Leipzig i el Besiktas ja estan classificats, però encara no saben en quin bombo apareixeran i dependrà dels equips que passin les rondes classificatòries. El Sevilla, el Liverpool, l’Ajax, el Nàpols, el CSKA de Moscou, el Dinamo de Kíev o l’Olympiacos són alguns dels equips que podrien ser-hi.

El sorteig, el 24 d’agost

La primera ronda prèvia començarà a finals de juny (27/28 de juny), amb els equips de les federacions amb pitjor rànquing. La fase de grups, amb el total dels 32 equips, s’iniciarà el 12/13 de setembre.

Els rivals del FC Barcelona en aquesta fase de grups de la propera Champions se sabran el 24 d’agost, en una gala que se celebrarà a Mònaco i que serà el tret de sortida del camí cap a Kíev 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut