Arrenca una Copa Confederacions amb doble participació culer

Arrenca una Copa Confederacions amb doble participació culer

L’alemany Ter Stegen i el portuguès André Gomes seran els dos representants del Barça a la Copa Confederacions que es disputa a Rússia a partir d’aquest dissabte

La Copa Confederacions de Rússia 2017 comença aquest dissabte amb la participació de dos jugadors blaugrana: Marc-André ter Stegen i André Gomes. El porter jugarà amb Alemanya, l’actual campiona del món, mentre que el migcampista ho farà per a la selecció portuguesa, guanyadora de la darrera Eurocopa. Portugal ha estat enquadrada al Grup A amb Mèxic, Nova Zelanda i Rússia, i Alemanya jugarà amb Austràlia, el Camerun i Xile al Grup B.

Aquesta competició, creada el 1992, reuneix els campions de la Copa del Món, l’Eurocopa, la Copa Amèrica, la Copa d’Àsia, la Copa d’Àfrica de les Nacions, la Copa d’Or de la CONCACAF, la Copa de les Nacions de l’OFC i el país organitzador del proper Mundial. La selecció que més cops l’ha guanyat ha estat el Brasil, que s’ha endut les tres darreres de manera consecutiva.

Ter Stegen i Gomes es perfilen titulars

Amb la selecció canarinhha absent en aquesta edició, Alemanya i Portugal s’erigeixen com dues de les principals favorites al títol, un al·licient més per als dos blaugranes que hi participaran. Amb Manuel Neuer absent, Ter Stegen té tots els números per sortir com a titular, igual que André Gomes, que ha estat un fix al mig del camp portuguès en els darrers partits de classificació per al Mundial.

La Copa Confederacions comença aquest dissabte amb el partit inaugural entre Rússia i Nova Zelanda a l’Estadi de Sant Petersburg, mentre que Portugal debutarà diumenge (18 hores) contra Mèxic, i Alemanya ho farà amb Austràlia dilluns (18 hores). Un cop acabada la fase de grups, les semifinals es disputaran el 28 i 29 de juny, i la final, el diumenge 2 de juliol (21 hores) també a l’Estadi de Sant Petersburg.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut