Piqué, Iniesta, Suárez i Messi, en l'onze ideal de la FIFA

Piqué, Iniesta, Suárez i Messi, en l'onze ideal de la FIFA

Els quatre futbolistes han estat els representats del FC Barcelona en el millor onze de l'any 2016 que s'ha donat a conèixer durant la gala The Best a Zuric

La FIFA ha anunciat durant la gala The Best l'onze ideal del 2016. Un onze en què Piqué, Iniesta, Suárez i Messi han estat els quatre representants blaugranes. La seva presència és més que merescuda després de conquerir el 2016 la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya amb el Barça. A més, Messi va ser subcampió de la Copa Amèrica amb l’Argentina, en què va realitzar un gran torneig. El crac argentí va ser el màxim golejador de l’any amb 52 gols, mentre que Luis Suárez va ser el Bota d’Or i va marcar un total de 47 dianes. Aquest ha estat l’onze ideal segons la FIFA: Neuer (Bayern); Dani Alves (Juventus), Ramos (Reial Madrid), Piqué (FC Barcelona), Marcelo (Reial Madrid); Modric (Reial Madrid), Kroos (Reial Madrid) i Iniesta (FC Barcelona); Ronaldo (Reial Madrid), Suárez (FC Barcelona) i Leo Messi (FC Barcelona).

Iniesta en un vídeo s’ha excusat per la no assistència dels jugadors blaugranes a la gala The Best i ha agraït el reconeixement de la FIFA: “Volem agrair a la FIFA haver estat guardonats en l’onze inicial, així com disculpar-nos per no ser presencialment a la gala, perquè tenim un partit molt transcendental a la Copa aquest dimecres contra l’Athletic Club”.

El FC Barcelona, però, ha estat representat pel president Josep Maria Bartomeu que ha encapçalat una expedició en què també han viatjat el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el directiu Silvio Elias, el CEO Òscar GrauAlbert Soler (director d’Esports Professionals), Robert Fernández (secretari tècnic del primer equip i Raúl Sanllehí (director de Futbol).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut